Αποστολές – Γυναικεία Ρούχα στο LYRIC Muse Style, Γυναικεία Μόδα, Ρούχα
ALERTS

Αποστολες

LYRIC Muse Style ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

 

Εγγυόμαστε την άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και Εξωτερικού και αν βρίσκεστε.

Σε ποια μέρη γίνονται αποστολές;

Η LYRIC Muse Style πραγματοποιεί αποστολές σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Πώς θα αποσταλεί η παραγγελία μου και ποια είναι τα έξοδα μεταφοράς;

Ελλάδα – SPEEDEX Courier: η προτιμώμενη μεταφορική εταιρία μας είναι η SPEEDEX Courier. Τα μεταφορικά είναι 4€ για αγορές συνολικής αξίας μέχρι 49€. Από 50€ και άνω τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η παραγγελία σας θα είναι ασφαλισμένη από την SPEEDEX Courier και αναμένεται να φτάσει μέσα σε 2 – 5 εργάσιμες ημέρες.

Εξωτερικό – Τα μεταφορικά είναι 15€ για αγορές συνολικής αξίας μέχρι 49€. Η παραγγελία σας θα είναι ασφαλισμένη από την Courier και αναμένεται να φτάσει μέσα σε 6 – 10 εργάσιμες ημέρες. Προϋποθέτει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

*Σημειώστε ότι οι χρόνοι παράδοσης δεν περιλαμβάνουν το αρχικό στάδιο επεξεργασίας της 24-ωρης παραγγελίας ή Σαββατοκύριακα. Στους χρόνους παράδοσης δεν περιλαμβάνονται Σάββατα, Κυριακές, ή τυχόν αργίες.

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

Για παραγγελίες από 50€ και άνω τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας.

Πώς θα ξέρω την κατάσταση της παραγγελίας μου;

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης. Επίσης, πριν η παραγγελία σας αποσταλεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να επιβεβαιώσουμε την αποστολή. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας οποιαδήποτε στιγμή στο lyricms.gr. Βεβαιωθείτε πως έχετε προσθέσει στις επαφές σας το email μας info@lyricms.gr για να είστε βέβαιος/η πως το email επιβεβαίωσης θα φθάσει στα εισερχόμενα μηνύματά σας με ασφάλεια.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ Ή ΖΗΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.